Kund kommentarer

Uttalande från kunder som använder Bioloo

Vi har nå hatt vår Bio Do(Loo) siden 1995 og den har virkelig fungert godt. Jeg føler meg miljøvennlig og vi får god jord. Jeg har ofte brukt barnåler i stedet for naturtorv og det fungerer også helt supert. Vi har heller ikke hatt noe problem med lukt i løpet av disse årene, men vi passer jo på å pumpe når det ikke er på den mest aktive tiden på dagen for våre naboer.

Med beste hilsener
Liv Haug


 

Vi provade alla sorters mulltoaletter och var missnöjda med alla. Nu har vi haft BioLoo i många år och den fungerar fantastiskt bra på vårt skärgårdsställe.

Birgitta Hagberg


 

Den absolut bästa toan till turnébussar, husvagnar, kolonilotter och fritidshus. Stadig även för storvuxna, bekväm och enkel. Luktar inte. Den är väldigt flexibel i hur den töms: Den kan slamtömmas, eller helt enkelt pumpa ner i en avloppsbrunn tex på campingplatser eller till kommunala avlopp. Jag har haft flera BioLoo i olika turnébussar.

Clarence Launoila, Music Service, Stöde
clarence@musicservice.se


 

Vi skulle vilja köpa ännu en BioLoo, att ha i gäststugan till vårt ställe i skärgården.

K Nilsson


 

Hej Kicki, toaletten är ca 10 år gammal men den har ett bekymmer. Platspumpen i mjukplast som avvänds vid ”spolning” har gått sönder. Förutom det så fungerar den utmärkt.

Om det är möjligt så vill jag gärna beställa reservdelar och även den massa som används för att sätta fast pumpen. Om det inte fungerar så återkommer jag om en ny.

Mvh
Tomas Hermansson

(BioLoos kommentar: Alla delar finns att köpa som reservdelar.)